LiveU lansează LU800 – prima unitate portabilă pentru producții

Iunie 2020

LiveU și-a dezvăluit unitatea de teren integrală la nivel de producție pentru știri live și acoperire sportivă. LU800 combină producția cu mai multe camere și capabilitățile video și audio superioare cu transmisia critică a misiunii într-o unitate nativă 5G. Conceput de la sol pentru a debloca potențialul 5G, unitatea oferă o calitate și servicii de rezistență inegalabile.

LU800 acceptă până la patru fluxuri complet sincronizate cu rezoluție înaltă de la o singură unitate, folosind o legare IP puternică de până la 14 conexiuni. Unitatea oferă, de asemenea, performanțe video de cea mai înaltă calitate, cu o transmisie HDR de până la 4Kp60 pe 10 biți pentru o profunzime și o bogăție optime de culoare, precum și până la 16 canale audio pentru producții de înaltă calitate.

Samuel Wasserman, directorul general al LiveU, a declarat: „Lansarea acestui produs de ultimă oră a luat o relevanță suplimentară, industria înregistrând distanțe sociale și limitări bugetare. Există o nevoie acută și din ce în ce mai mare de soluții de înaltă calitate, fiabile și eficiente din punct de vedere al costurilor, care sprijină fluxurile de lucru pentru producția de la distanță (REMI). LU800 oferă posibilități nelimitate clienților de a-și îmbogăți producțiile și de a acoperi mai multe evenimente cu o fracțiune din costul metodelor tradiționale de transmisie. “

LU800 oferă noi niveluri de rezistență, combinând performanțe superioare 5G cu până la opt modemuri interne, duble SIM de 5G, suportate de antene interne de înaltă eficiență. Unitatea a fost optimizată pentru operații 5G, adresând cerințelor unice 5G cu versatilitate maximă și suport complet pentru evoluția rețelei 5G.

Wasserman a continuat: „Odată cu revenirea sporturilor în direct, 5G este de așteptat să joace un rol semnificativ în producția și contribuția live. Tehnologia inteligentă de legare 5G a LU800 îmbunătățește durabilitatea calității video în stadioane sportive și alte locuri, profitând de lățimea de bandă crescută, latență mai mică și viteze mai mari oferite de rețelele 5G. Emisiile noastre de succes în direct 5G cu furnizori de lideri americani, APAC și celulari europeni, împreună cu participarea noastră continuă la proiecte de colaborare UE 5G, ne-au consolidat cunoștințele și expertiza în acest domeniu, permițându-ne să ne îmbunătățim algoritmii și soluțiile în consecință. “

Cu LU800, LiveU oferă acum o soluție completă de contribuție, producție și distribuție end-to-end. Fluxurile de producție cu mai multe camere ale unității sunt gestionate integral de platforma de gestionare a cloud-ului LiveU Central și sunt automat introduse în fluxul de lucru pentru gestionarea și distribuția conținutului IP LiveU Matrix.

Disponibil acum, seria de produse LU800 se potriveste oricăror nevoi ale clientului sau scenariului de producție cu variante cu mai multe camere și cu un singur aparat foto.