CBS Newspath implementează un serviciu de administrare a conținutului LiveU Matrix în birourile de știri CBS 

8 Aprilie

CBS Newspath implementează Serviciul de gestionare a conținutului matricii LiveU în cadrul Birourilor și afiliaților de știri CBS

Combinație eficientă de gestionare video live IP și codificare HEVC bazată pe hardware LiveU

LiveU și CBS Newspath au ajuns la un acord asupra unui acord pe mai mulți ani pentru LiveU Matrix pentru a gestiona contribuția și livrarea de conținut live către cei peste 200 de afiliați și șapte birouri globale de știri. LiveU Matrix este un serviciu de curățare a conținutului extrem de eficient, care le permite managerilor sălii de știri să ofere rapid și ușor sute de afiliați acces inegalabil la feed-uri live de la unitățile LiveU din domeniu și din alte surse, fără întrerupere, resurse suplimentare sau taxe scumpe.

„Schimbarea la LiveU Matrix este esențială pentru strategia noastră de reducere a dependenței noastre de tehnologia satelitului și a fibrelor, oferind în același timp o flexibilitate sporită în ceea ce privește publicarea noastră și partajarea conținutului”, a declarat Tim Gaughan, vicepreședintele CBS News al serviciilor de știri.

“LiveU Matrix completează și utilizarea actuală a tehnologiei de achiziție LiveU HEVC de la CBS Newspath, oferindu-le o soluție HEVC completă, extremă-finală, care oferă o calitate excepțională, reduce cerințele de lățime de bandă și este administrată printr-o simplă interfață”, a declarat Avi Cohen, LiveU COO & Co-fondator.

„HEVC a fost o condiție necesară pentru această desfășurare. LiveU a oferit un singur ghișeu pentru codificarea câmpului HEVC bazat pe hardware și managementul cloud video IP pentru a distribui fluxuri live de înaltă calitate echipelor noastre ”, a adăugat Tom Fearing, directorul operațiunilor tehnice CBS Newspath.

Matrix, o platformă cloud dinamică, simplifică curatarea conținutului printr-o singură interfață. Utilizatorii pot căuta, filtra, previzualiza și distribui fluxuri live. Vedeți o demonstrație în direct a instrumentului puternic de sală de știri, incluzând etichetarea și inserarea de metadate și funcția AI, care permite radiodifuzorilor să caute, să identifice, să clasifice și să ruteze obiecte și oameni la NAB Show din Las Vegas, 8-11 aprilie 2019, South Hall Partea superioară, Booth # SU4810. Accesați https://get.liveu.tv/nab-2019/ pentru mai multe informații.