PODCAST LIVE

26 Iulie 2020

Legătura de bonding celular a făcut posibil ca posturile de știri și radiodifuzorii sportivi să producă unele dintre cele mai puternice momente live la TV din ultimii ani. De fapt, ai urmărit deja sute de „fotografii live” la televizor care au fost contribuite prin legarea de bonding celular, pur și simplu nu ai știut-o niciodată!

Să vorbim mai întâi puțin despre istorie.

În urmă cu doisprezece ani, LiveU a uimit industria difuzării prin brevetarea primei sale soluții de legare celulară, care a eliminat nevoia de camioane scumpe prin satelit sau cu microunde pentru a transmite videoclipuri live de înaltă calitate de pe teren. De acolo, principalele organizații de știri au observat și au început să folosească LiveU pentru a intra în direct în afara studioului. De-a lungul anilor, LiveU a devenit standardul pentru colectarea de știri și reportaje live.

În urmă cu trei ani, LiveU a revoluționat industria online, luând aceeași tehnologie și încorporând-o într-un codor plug-and-play mai mic pentru piața prosumer – făcând tehnologia accesibilă pieței de streaming online în creștere.

Astăzi, rețelele de socializare au făcut foarte ușor difuzarea live. Conectați-vă la contul dvs., apăsați butonul de redare în direct și promovați transmiterea în direct către public. Aceasta este o modalitate bună pentru oameni de a începe streamingul live, dar odată ce au nevoie să se extindă, au nevoie de o soluție mai robustă.

În mod obișnuit, auzim oameni spunând: „Dacă pot să intru în direct pe telefonul meu mobil, de ce am nevoie de legături celulare?” Răspunsul scurt este că singura dvs. rețea nu vă poate garanta că veți transmite în flux la calitatea dorită. Răspunsul lung este că lățimea de bandă fluctuează întotdeauna în funcție de diferite variabile, cum ar fi locația dvs. geografică, persoanele din aceeași rețea din zona dvs., dacă sunteți în interior sau în exterior și multe altele. Dacă rețeaua are o lățime de bandă mică sau deloc, fluxul dvs. va părea pixelat sau nu va apărea deloc.

Mulți creatori de conținut au început să ruleze în aer liber folosind telefoanele lor mobile, pur și simplu pentru că nu exista o modalitate alternativă de a face acest lucru, fiindcă erau conștienți de SAU o altă soluție nu se afla decât în ​​gama lor de preț. Pe lângă problemele legate de lățimea de bandă care vin cu streamingul mobil de pe telefonul tău mobil, alte sughițuri includ cineva care îți sună telefonul (da, telefonul pe care îl folosești pentru a reda în flux!) Care poate perturba conținutul sau poate termina complet fluxul. Ce altceva? Telefonul dvs. trebuie să fie gratuit, astfel încât să îl puteți utiliza pentru a interacționa cu comunitatea dvs. Nu asta înseamnă să producem live?

LiveU Solo folosește tehnologia de legare celulară (LRT) care adaugă mai multe rețele celulare împreună pentru a crea redundanță și fiabilitate codării video.

Tehnologia noastră LRT motitorizează fluctuația lățimii de bandă din rețeaua celulară și o corectează în timp real, astfel încât fluxul dvs. va rămâne de calitate HD. Detalii tehnice gasiți aici.

LRT este optim pentru creatorii de conținut care sunt transmisiuni live din diferite locuri. Cu legătura celulară, streamerele nu trebuie să se îngrijoreze de faptul că serviciul celular se menține în anumite locații cu conectivitate discutabilă. Cu LRT, știți că veți obține fluxul dvs. de calitate HD online, fără stres.

Dacă sunteți serios în legătură cu streamingul și aveți mijloacele necesare pentru a face upgrade, atunci legătura celulară este ceva în care doriți să faceți investiția. Veți începe să vedeți beneficiile foarte repede – de la a merge în locuri unde nu ați putut transmite în flux înainte, în cea mai înaltă calitate, pentru a vă elibera telefonul mobil pentru mai multă interactivitate cu spectatorii dvs. Spectatorii vor răspunde la aceasta și vă vor ajuta să creșteți și mai mult.