Tally Light

Tally Light de LiveU permite reporterilor de teren și operatorilor de camere să știe instantaneu când sunt in direct

Tally Light oferă o semnalizare în direct, conform căreia camera este „live”, asigurând transmisiile în direct produse și profesioniste în orice mod.

 

BROADCAST MAI LIN

Aducând experiența live studio în aer liber, un indicator de lumină roșie conectat la unitatea LiveU arată imediat reporterului că trăiesc în aer.

Acest lucru este util în special în producțiile cu mai multe camere, atunci când este esențial să știm care dintre camerele sunt în direct la un moment dat.

USOR DE FOLOSIT

Tally Light este ușor de implementat cu o configurație unică. Pur și simplu conectați comutatorul de producție prin intermediul controlerului Tally din camera de control la unul dintre serverele LiveU existente. Conectat prin USB la unitățile de câmp LiveU, Tally Light va declanșa imediat lumina roșie atunci când unitatea transmite serverului și feed-ul este live.

CE ESTE INCLUS?

Setul de pornire include un controler Tally și patru dispozitive Tally Light pentru unitățile de teren. Un controler Tally poate servi până la 16 canale video SDI cu maparea operată prin intermediul platformei de administrare LiveU Central.