LiveU Matrix

Platforma de gestionare și distribuție video cloud de ultimă generație

Proiectat de broadcasteri pentru emisiuni, LiveU Matrix este un instrument esențial care funcționează pentru sala de știri; făcând gestionarea live a conținutului simplă și accesibilă.

Combinând front-end puternic cu un strat de transport bazat pe cloud de încredere IP, LiveU Matrix se integrează perfect în fluxurile dvs. de lucru zilnice, permițând echipelor dvs. de știri să partajeze live feed-uri cu mai multe puncte finale interne și inter-organizaționale.

Oferit ca un serviciu complet gestionat, LiveU Matrix vă oferă liniștea de a vă concentra pe ceea ce faceți cel mai bine – crearea de conținut.

 

PARTAJAREA CONTINUTULUI ACCESIBIL

Utilizat de radiodifuzorii de nivel 1 și de cei mai importanți creatori de conținut din întreaga lume, LiveU Matrix oferă o distribuție rentabilă și fiabilă a conținutului live pe internet public, cu economii semnificative de costuri în comparație cu metodele tradiționale de contribuție și distribuție.Doar infrastructura minimă este necesară pentru a configura noi surse de conținut și destinații – permițându-vă să înlocuiți feluri de mâncare SAT și IORD-uri cu rucsacuri, codificatoare de rack-mount și servere.

UTILIZARE INCONPARABILA

LiveU Matrix vă permite să gestionați cu ușurință contribuția și distribuția conținutului live.Platforma web intuitivă este simplă pentru a începe cu un mecanism “Drag & Drop” care vă permite să partajați conținut în doar câteva clicuri.Bazat pe modele comune de distribuție prin satelit, Matrix poate fi introdusă fără probleme în fluxurile de lucru de colectare a conținutului, cu o curbă de învățare aproape de zero.Accesibilă de pe orice dispozitiv, puternica interfață grafică frontală include o vizualizare holistică și cuprinzătoare a tuturor fluxurilor live și oferă o gamă largă de instrumente de descoperire a conținutului.

VARIETATE DE MODELE DE PARTAJARE

Matrix a fost construit de la zero pentru a sprijini modele bine stabilite de partajare a conținutului cu moduri de operare intuitive, orientate spre radiodifuzor.Acestea includ rețele mari de afiliere sau agenții de presă, grupuri media/de proprietate, radiodifuzori naționali, precum și grupuri de bucle locale sau de evenimente mai mici și sindicaliști locali/globali de conținut.LiveU Matrix vă permite să primiți/partajați orice tip de conținut live: LiveU originea sau alte (satelit, fibră etc.).

UȘOR DE SETAT

Partajarea și gestionarea conținutului live nu a fost niciodată mai ușoară! LiveU Matrix este un serviciu complet gestionat susținut de un NOC 24×7, care profită de puterea Cloud-ului.Cerințele de hardware și lățime de bandă de la margine sunt minime, iar o varietate de opțiuni puternice de codificator și decodor înseamnă că puteți instala numărul exact de canale necesare pentru nevoile dvs.Matrix este simplu de configurat fără hardware nou sau dedicat necesar.Toate echipamentele LiveU sunt pregătite pentru Matrix, permițându-vă să vă extindeți capacitățile de partajare a conținutului rapid și la prețuri accesibile.