LiveU Central

Platforma de gestionare unificată pentru previzualizare ușoară și control de la distanță

Platforma de administrare LiveU Central permite controlul și monitorizarea completă a întregului ecosistem și conținut prin orice computer sau tabletă acceptată de browser, din orice parte a lumii.

 

CONTROL LA DISTANTA

Gestionați unitățile de teren LiveU din întreaga lume dintr-o sală de control centralizată sau gestionați transmisiile de pe teren din aplicația de control LiveU sau orice dispozitiv suportat de browser.

ACTUALIZĂRI SIMPLIFICATE

Gestionarea completă a software-ului și controlul utilizatorului admin de la client. Versiunea țintă este setată de administratorul clientului în LiveU Central, iar actualizarea este inițiată de la UI-ul unității de către utilizatorul final. În timpul actualizării, progresul poate fi monitorizat în LiveU Central.

MONITORIZAREA UNITĂȚII COMPLETE

Geolocalizarea integrată permite utilizatorilor să urmărească unitățile pe o hartă, iar graficele de semnal cuprinzătoare simplifică monitorizarea conexiunilor și a performanței.

LOGIN ENTERPRISE (SSO)

Single-sign-on (SS0) permite utilizatorilor să îmbunătățească securitatea sistemului conectându-se la LiveU Central folosind e-mailul / contul organizațional.

LiveU SSO permite furnizarea și desconsiderarea centralizată a conturilor de utilizator și securitatea sporită, sprijinind conexiunea întreprinderi, inclusiv Active Directory, LDAP, ADFS, SAML și multe altele.