LiveU Central

Serviciul AI centrat pe poveste pentru ziare globale

Puneți laolaltă o poveste convingătoare în câteva minute. Dezvoltat de newsbridge, LiveU AI oferă radiodifuzorilor și editorilor un set cuprinzător de contribuții și instrumente de indexare video bazate pe AI pentru căutarea, accesarea și optimizarea conținutului live sau bazat pe fișiere. Cu modelul nostru de prețuri flexibil, puteți alege pur și simplu funcțiile AI de care aveți nevoie.

 

CĂUTARE INSTANTANĂ

LiveU AI îți ușurează volumul de muncă zilnic și face mult mai eficientă în timp real și postproducție. Găsiți, editați și sortați imagini instantaneu, utilizând o serie de elemente de căutare, cum ar fi persoane, interviuri, scene, obiecte, discursuri și multe altele și obțineți transcrierea și traducerea videoclipului în mai puțin de 20 de secunde.

INTEGRAȚIE FĂRĂ DE MUNCĂ

Integrat cu sistemele NRCS existente (sistemul informatic al camerei de știri) și MAM (managementul mijloacelor media), LiveU AI se încadrează perfect în fluxul de lucru media.

LiveU AI este o componentă de bază a platformei centrale de gestionare unificată a LiveU. Funcționând ca facilitator, LiveU Central captează și integrează toate fluxurile live în fluxul de lucru, selectând doar conținutul relevant, predefinit pentru a parcurge motorul AI.

CARACTERISTICI CHEIE

  • Transcriere automată instantanee (vorbire la text) – 16 limbi
  • Recunoașterea vizuală (față și imagine) – individuale sau mai multe persoane simultan
  • Indexare video (etichetare)
  • Traduceri – 16 limbi
  • Îmbogățirea cu metadate – cu etichete și etichete adăugate în timp real
  • Înregistrare în cloud