Audio Connect

Suită de soluții audio avansate bazate pe cloud

Asigurați-vă producții profesionale de evenimente live utilizând soluțiile audio eficiente bazate pe cloud LiveU

Audio Connect LiveU oferă soluții de înaltă calitate și fiabile pentru ancorele de știri și producătorii din stație, pentru a comunica ușor cu operatorii de camere și talentele din domeniu.

 

COMUNICARE BIDIRECȚIONALĂ

Bazat pe infrastructura LiveU bazată pe cloud, LiveU Audio Connect oferă o comunicare bidirecțională diversă și simplă între stație și echipele de pe site. Modele de comunicații audio suplimentare pot fi, de asemenea, acceptate, cum ar fi unul-la-mulți și mulți la mulți, permițând producătorilor să utilizeze soluția audio optimă pentru fiecare necesitate și scenariu de producție.

Când utilizați LU800, Audio Connect acceptă două canale audio separate, care pot fi utilizate de operatorul camerei și de talent.

REZILIENȚĂ PRIN PROIECTARE

Utilizând algoritmii inteligenți de LiveU, LiveU Audio Connect garantează cea mai mare reziliență audio în fiecare sesiune, indiferent de fluctuațiile rețelei. Sistemul acceptă în mod inerent întârziere și comunicare audio rezistentă.

SET-UP SI MANAGEMENT USOR

LiveU Audio Connect este ușor de implementat cu o configurare rapidă unică, cu gestionare realizată de platforma de gestionare unificată LiveU Central.

Pur și simplu îndreptați semnalele audio din stație către unul dintre serverele LiveU existente, utilizând o unitate de interfață audio și începeți să comunicați cu oricare dintre echipele de teren.