BROADCAST
SOLUTIONS

The #1 Industry Choice 

LiveU a schimbat pentru totdeauna felul în care lucrează companiile broadcast prin invenția tehnologiei de bonding pe rețele celulare. Astăzi, portofoliul nostru mondial de soluții video în direct IP este sinonim cu producția profesională în direct și producția video.

Soluțiile native ale LiveU 5G HD / 1080p60 și 4K HEVC permit broadcasterilor de toate dimensiunile să achiziționeze și să partajeze video live de cea mai înaltă calitate în mod fiabil pe orice platformă de vizualizare.

Asigură o acoperire video excepțională

 oricând și oriunde

Tehnologie patentată premiată
5G nativ
Calitate superioară și fiabilitate
Extrem de flexibil
Un set larg de instrumente de producție în cloud
Go live from anywhere

Soluțiile noastre de difuzare

TEHNOLOGIE DE TRANSMISIE VIDEO

Utilizați tehnologia patentată de legare 5G a IP-ului LiveU pentru a transmite dinamic conținut HD / 1080p60 și 4K HEVC de calitate superioară pe măsură ce evenimentele dvs. se desfășoară. De la cele mai noi unități de transport portabile la nivel de producție la smartphone-uri și transmisie hibridă satelit / celular, oferim o gamă completă de soluții. Capabilitățile noastre superioare video și audio includ transmisie HDR de până la 4Kp60 pe 10 biți, 16 canale audio și codificare video în direct HEVC de până la 70 Mbps.

PRODUCȚIE REMOTE WIRELESS (REMI)

Produceți evenimente live multi-camera bazate pe IP dintr-o sală de control centralizată a studioului. Soluția LiveU la producție la distanță (REMI) poate economisi până la 70% din costurile de producție. Unitatea noastră de câmp de producție LU800 acceptă până la patru fluxuri complet sincronizate cu rezoluție înaltă de la o singură unitate, permițându-vă să difuzați mai multe evenimente live pentru costuri substanțial mai mici.

SOLUȚII DE PRODUCȚIE CLOUD

Mult mai mult decât simple rucsacuri! Soluțiile de producție în cloud LiveU includ o gamă largă de soluții IP esențiale și alte soluții de producție, asigurând transmisii live produse și profesioniste. Trecând de la soluția noastră centrată pe istorie până la instrumente eficiente de producție pe teren, cum ar fi Video Return și Tally Light, soluțiile de producție cloud de LiveU vă permit să treceți transmisiile live la nivelul următor.

DISTRIBUȚIA CONȚINUTULUI PRIN IP

Partajați conținutul dvs. live cu mai multe părți interesate – inclusiv afiliați, radiodifuzori și grupuri media. Platforma LiveU Matrix IP Cloud Video Management vă permite să obțineți și să partajați rapid și cu ușurință conținut oriunde fără să vă confruntați cu rutarea video complexă dedicată ingineriei.

Anunțuri recente

LiveU lansează LU800 – prima unitate portabilă pentru producții
LiveU colaborează la două proiecte suplimentare pan-europene 5G
CBS Newspath implementează un serviciu de administrare a conținutului LiveU Matrix în birourile de știri CBS